Spring naar hoofd-inhoud

Abonnement KennisBank

Een abonnement afsluiten gaat gemakkelijk:

  1. Maak gratis uw KennisID profiel aan en log vervolgens in op www.kennisbank.isso.nl
  2. Kies uw kennisproducten in de ISSO-KennisBank
  3. Kies het soort abonnement ( 1 gebruiker, 5 gebruikers, of oneindig aantal gebruikers)
  4. Kies bij het bestellen van uw digitale product uit het Standaard- of het Pluspakket
  5. Het abonnement wordt aangegaan van het jaar van aanvragen tot minimaal één daaropvolgend volledig kalenderjaar en zal, tot wederopzegging per kalenderjaar worden verlengd. Bijvoorbeeld: u sluit een abonnement af op 1 augustus 2018, dan loopt het tot 31 december 2019.

 

Standaard- of Plus pakket

Per abonnement heeft u de keuze uit een standaard- of plus pakket. Onderstaand overzicht geeft de verschillen in functionaliteiten weer:

FUNCTIONALITEITEN

Standaard

Plus

Toegang tot de gekozen producten

x

x

Archief

x

Printen

 

x

Rekentools

 

x

Helpdesk

x

x

Rekenservice met interactieve formules

 

x

 

 

 

Soort abonnement

  • Individueel abonnement:  gebruik voor 1 gebruiker (looptijd  van jaar van aanvraag tot minimaal één daaropvolgend kalenderjaar)
  • Bedrijfsabonnement Klein:  gebruik tot en met vijf medewerkers (looptijd  van jaar van aanvraag tot minimaal één daaropvolgend kalenderjaar)
  • Bedrijfsabonnement Groot: gebruik tot en met oneindig aantal medewerkers (looptijd  van jaar van aanvraag tot minimaal één daaropvolgend kalenderjaar)

Alle abonnementen worden aangegaan voor minimaal 1 kalenderjaar. Een abonnement wordt stilzwijgend verlengd. U kunt het abonnement uiterlijk 2 maanden voor eind van het kalenderjaar beëindigen.

Individueel abonnement ISSO-KennisBank

Met een individueel abonnement heeft u toegang tot de ISSO-KennisBank met een looptijd van minimaal één volledig kalenderjaar. Uw abonnement is persoonsgebonden.

Bedrijfsabonnement ISSO-KennisBank

Bedrijfsabonnement Klein
Met een Bedrijfsabonnement Klein krijgen vijf medewerkers van uw bedrijf een Mijn ISSO profiel en daarmee toegang tot de ISSO-KennisBank. De toegang is gemaximeerd op 2 gelijktijdige gebruiker.
Het abonnement heeft een looptijd van minimaal één volledig kalenderjaar.

Bedrijfsabonnement Groot 
Met Bedrijfsabonnement Bedrijf Groot hebben een onbeperkt aantal medewerkers toegang. Allen krijgen een persoonlijk Mijn ISSO profiel. Dit betekent onder meer dat zij een eigen archief op kunnen bouwen.
Het abonnement heeft een looptijd van minimaal één volledig kalenderjaar.


Heeft u vragen of hulp nodig? Bel met ISSO op 010-2065969 of
e-mail bestellingen@isso.nl