Spring naar hoofd-inhoud

Onze droom is dat we met BARBRA kennis laten stromen

Stel je voor dat je direct een adequaat antwoord krijgt op elke vraag waar je als professional in de gebouwde omgeving tijdens je werk tegenaan loopt. Dat je een bevestiging krijgt dat jouw oplossing voldoet. Met BARBRA werken we aan deze droom; een innovatieve manier om je snel en adequaat het juiste antwoord te geven.

Denk eens aan een situatie waarbij je uit alle kennis die we als sector in de KennisBank hebben opgeslagen meteen het goede antwoord krijgt. Of een advies waarmee je verder kunt in je werk. Maar ook het antwoord op jouw vraag waaraan je ontwerpkeuze moet voldoen, hoe je dat knelpunt realiseert en hoe je dat goed vastlegt. In onze droom kan BARBRA dat allemaal.

Samen realiseren

BARBRA geeft jou het antwoord dat je zoekt. Zij zorgt ervoor dat jij niet meer in die enorme bibliotheek hoeft te spitten naar de oplossing voor jouw vraagstuk. BARBRA vertelt je snel een direct hoe je die kennis goed vastlegt. Deze droom gaan we samen met jou realiseren! ISSO is er voor vakmensen die zorgen voor gezonde, veilige en duurzame gebouwen. BARBRA gaat zich inzetten voor deze vakmensen. En voor onze partners die samen met ons deze vakmensen bedienen.

Wat zou je willen vragen?

Het ontwikkeltraject om BARBRA te realiseren, is binnen ISSO al een tijdje geleden begonnen. Nu is het tijd om BARBRA in de schijnwerpers te zetten. Wat wil je aan BARBRA vragen en hoe zou zij de vakmensen in de bouw- en installatietechniek kunnen helpen? Hoe kunnen wij met BARBRA onze partners helpen om vakmensen de juiste antwoorden op hun vragen te geven? Wat moet BARBRA dan allemaal kunnen en weten?

Help jij ons om BARBRA te realiseren?

Registreer je via deze link:
https://registration.n200.com/survey/3s4skqtsj0b89?actioncode

Geef ons je feedback

Onze eerste inventarisatie begint tijdens Building Holland (stand 10.06). Daar horen we graag van jou wat BARBRA kan betekenen in je dagelijks werk. Deze informatie helpt ons om BARBRA vorm te geven, haar de goede dingen te leren en haar uit te dagen om zich verder te ontwikkelen tot allrounder! Misschien wil je BARBRA wel testen als ze straks haar eerste stappen zet. Of heb jij soms een knelpunt waar je steeds tegenaan loopt en waarbij je graag hulp van BARBRA zou hebben?
Vertel het ons. Je vindt ons van 9-11 april in de RAI, stand 10.06.

Ze is er nog niet, maar is BARBRA mogelijk? Dat zullen we samen moeten ontdekken. Hou de ontwikkeling van BARBRA vanaf nu goed in de gaten! Dat kan straks via onze website isso.nl. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van BARBRA. Ook kun je jouw input of opmerkingen naar haar mailen: barbra@isso.nl.