Spring naar hoofd-inhoud

7 feiten over de ISSO-KennisKaarten

|   Blog

ALSTUBLIEFT !

Gratis KennisKaarten voor uw dagelijkse praktijk. We hebben 7 feiten over de KennisKaarten voor u op een rijtje gezet.

 

1. Wat zijn KennisKaarten?

Een KennisKaart is een factsheet met praktische informatie over een specifiek onderwerp uit de installatiesector. Deze informatie is digitaal te raadplegen en te printen of verkrijgbaar op dubbelzijdig A4. De informatie is kort en krachtig en gericht op praktische toepassingen. Het is een gebruiksaanwijzing, checklist én geheugensteuntje in één. Een uitkomst voor op de werkvloer!

 

2. Welke onderwerpen worden behandeld?

ISSO-KennisKaarten behandelen onderwerpen waar in de praktijk vaak problemen mee zijn. Bijvoorbeeld hoe je stankoverlast in riolering kunt vinden en verhelpen. Of hoe je een douchebak met warmteterugwinning moet installeren. We behandelen alle onderwerpen in de sector: van water & gas tot elektro & ICT. 

 

3. Wat staat er in?

Een KennisKaart behandelt een praktische toepassing.  Doorgaans aan de hand van een stappenplan, illustraties, overzichten en een opsomming van gevaren en fouten. De digitale KennisKaart bevat soms ook een instructiefilmpje. Uiteraard voldoet de info op de kaart aan de huidige normen.

 

4. Voor wie zijn de KennisKaarten?

De meeste KennisKaarten zijn gericht op uitvoerende partijen. Deze beroepsgroepen hebben immers ook met praktische toepassingen te maken. Er zijn ook KennisKaarten voor consumenten. 

 

5. Waarom is een KennisKaart gratis?

De KennisKaart is een gratis service van ISSO. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de installatiesector bewaken en bevorderen. Want met hulp van de informatie en de instructies maken installateurs minder fouten!

 

6. Hoe kom ik aan KennisKaarten?

U kunt KennisKaarten gratis raadplegen en printen via www.isso-kenniskaarten.nl. Tegen een vergoeding kunt u via www.isso.nl ook een geplastificeerde kaart (A4) bestellen en voorzien van een bedrijfslogo. Met deze chique uitvoering maakt u ook goede sier bij relaties.

 

7. Hoeveel KennisKaarten zijn er?
Momenteel zijn circa 75 KennisKaarten beschikbaar. Dat aantal groeit met de dag: we willen er honderden maken.

Meer informatie www.isso-kenniskaarten.nl 

 

 

Terug