Spring naar hoofd-inhoud

Een energiek 2014!

Aangemaakt door Rob van Bergen | |   Blog

2014 is een bijzonder jaar. Hét jaar van de waarheid, stel ik met enig gevoel voor drama. Dit jaar bepaalt de installatiesector de toekomt van de sector op korte termijn én voor de komende generatie. Het is ook een jaar waarin we wat te vieren hebben, want ISSO, kennisinstituut voor de installatiesector, bestaat veertig jaar!

 

Gaan we de kansen pakken die worden aangeboden? Kansen zoals ketensamenwerking, werken met BIM en co-creatie? De omstandigheden zijn ideaal. Ook al zijn de cijfers van het Centraal Planbureau nog slecht, we klimmen voorzichtig uit een diep dal. Het is tijd om plaats te nemen in de startblokken voor een spurt naar de toekomst.

Energieakkoord
Want een aantal essentiële (Europese) ontwikkelingen voor de installatiesector stond in die vijftien maanden van recessie niet stil. Zo zullen zich in 2014 de eerste impulsen van het energieakkoord openbaren en worden energiefondsen de nieuwe investeerders in duurzame energie. Uw onderneming heeft zich opgemaakt om de markt te bestormen, toch?

ISSO bestaat 40 jaar!
Met die opmerking begeef ik me op glad ijs. ISSO heeft zich immers niet met uw zaken in te laten. Wat we wel blijven doen is uw business maximaal ondersteunen met kennisproducten en hulpmiddelen die noodzakelijk zijn voor vakbekwaamheid en voor de kwaliteit van installatietechniek in ontwerp, uitvoering en beheer. Dat doen we dit jaar al veertig jaar!

Europa in 2020
We blijven u ondersteunen met nog meer kennisproducten en -diensten gericht op een slim en duurzaam Europa in 2020. Producten en diensten in en voor gebouwen die minder energie en grondstoffen gebruiken, minder CO2 uitstoten, meer duurzame energie leveren en zijn afgestemd op comfort, en woon- en leefgenot van de bewoner of gebruiker!

Wij gáán ervoor!
Wij - alle medewerkers van ISSO - gáán ervoor! Voor dit 2020-perspectief in kennis en kwaliteit. Daar kunnen en u uw medewerkers in onze ondersteuning de vruchten van plukken.

Op naar 2020!

Rob van Bergen

De volledige tekst staat in ISSO INFO 52 die eind januari verschijnt.

Terug