Spring naar hoofd-inhoud

Creatief met techniek? Doe mee aan Techathon 2020! 

Op 19 november 2020 organiseert de installatiebranche voor de tweede keer een Techathon. Al vijf teams hebben zich aangemeld, maar we zijn nog op zoek naar deelnemers. Zijn er in jouw bedrijf, op jouw school of in jouw organisaties creatieve techneuten met goede ideeën? Laat ze dan snel inschrijven. Het is niet alleen een bijzondere ervaring, maar deelnemers kunnen ook een leuk geldbedrag winnen.

De centrale vraagstelling tijdens deze Techathon 2020 luidt: "Hoe kan het Rijksvastgoedbedrijf Stationsplein-West in Arnhem herontwikkelen tot circulair vastgoed? Welke technieken moeten zij hier inzetten? Welke businesscase sluit het beste aan bij de doelstellingen?” Hebben jij of je collega’s creatieve ideeën, dan is hier jouw kans om deze tijdens de Techathon tot een oplossing voor het Rijksvastgoedbedrijf uit te werken.

In teams aan de slag
Tijdens dit unieke evenement ga je in teams aan de slag om haalbare oplossingen te verzinnen gericht op circulaire herontwikkeling van vastgoed. Een team bestaat uit 2 mbo-, 4 hbo-studenten en 2 ‘high potentials’ van (verschillende) bedrijven. Inschrijven kan als geheel team, maar je kunt je als deelnemer van een bedrijf of hogeschool ook los aanmelden. Dan bekijkt de organisatie of zij jouw inschrijving kunnen combineren tot een compleet team. 

Oplossing presenteren
Aan het eind van de Techathon bepaald een onafhankelijke jury welk team de beste oplossing presenteert en daarmee een mooi geldbedrag en unieke ervaring voor het hele team wint. De Techathon vindt plaats in Arnhem op het industriepark Kleefse Waard (IPKW).
Lijkt het jou boeiend om bij te dragen aan oplossingen voor dit maatschappelijke vraagstuk waarin techniek en de technische sector een belangrijke rol spelen? Schrijf je dan in! Aanmelden kan tot 25 oktober of in overleg na die datum.

Info en aanmelden
De Techathon wordt georganiseerd door Techniek Nederland, Wij Techniek, TVVL en ISSO. Kijk voor meer informatie over de opdracht, de spelregels en hoe je je kunt aanmelden op www.connect2025.nl/techathon.

 

Terug