Spring naar hoofd-inhoud

ISSO-publicaties 75.1 en 82.1 gepubliceerd

De nieuwe opnameprotocollen ISSO-publicatie 75.1 en 82.1 zijn beschikbaar via de ISSO-KennisBank. Deze publicaties komen inhoudelijk overeen met de door het Centraal College van Deskundigen vastgestelde publicaties van 28 november 2019. Deze versies waren eerder al als pdf-document beschikbaar gesteld. 

Bij de vaststelling van de uitgaven is aangegeven dat er nog een laatste slag gemaakt moet worden voor wat betreft de eindredactie en de opmaak van de afbeeldingen. Die werkzaamheden zijn nu afgerond. Hierdoor kunnen de definitieve versies in de KennisBank afwijken, inhoudelijke wijzigingen zijn echter niet doorgevoerd.

Nog niet compleet
Vanwege het ontbreken van de laatste informatie vanuit de overheid omtrent het definitieve energielabel zijn de algemene hoofdstukken 1 t/m 4 nog niet opgenomen in deze uitgaven. De publicaties zijn nu al wel online te raadplegen of op papier te bestellen zonder deze hoofdstukken. Zodra de hoofdstukken 1 t/m 4 worden toegevoegd word je daarover geïnformeerd. Ben je nog niet aangemeld voor ons nieuwsberichtenservice E-nieuws? Je kan je hier registreren. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.  

De online versies zijn te raadplegen via de volgende links:
ISSO-publicatie 75.1 Energieprestatie utiliteitsgebouwen - Energieprestatierapport methode 2020
ISSO-publicatie 82.1 Energieprestatie woningen en woongebouwen - Energieprestatierapport methode 2020
*Let op: de oude versies zijn ook nog beschikbaar in de KennisBank, ze hebben de aanduiding Methode 2014

De BRL 9500 wordt binnenkort gepubliceerd in de KennisBank. 

Meer informatie
Heb je vragen over de opnameprotocollen, het examen of andere zaken omtrent de NTA8800?
Kijk dan even bij de meest gestelde vragen over dit onderwerp

Meer informatie over het examen vind je hier
 

Terug