Spring naar hoofd-inhoud

Meld je nu aan voor het online event SCENARIO2040 op 24 juni

We leven in bijzondere tijden en het belang van scenariodenken is vrijwel elke dag in het nieuws terug te vinden. SCENARIO2040 gaat hierop in, met een stevige link naar de technische sector en de rol van die sector in een keur aan uitdagingen en maatschappelijke issues die op ons allen afkomen.

Tijdens het online event op woensdag 24 juni neemt Techniek Nederland je mee in een gevarieerd en interactief programma langs de inhoud van het rapport SCENARIO2040: blik op 2040 vanuit de technische sector. Onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam lichten deskundigen de inhoud van de scenariostudie toe, geven zij hun visie en beantwoorden ze vragen van deelnemers. Aan de hand van diverse stellingen kunnen deelnemers reageren en vindt discussie plaats met de panelleden. Techniek Nederland organiseert het event samen met ISSO en de andere kennispartners OTIB/Wij Techniek en TVVL. 

Datum en tijd:
woensdag 24 juni 2020 van 14.00-16.30 uur

Dagvoorzitter:
Marijke Roskam

Sprekers:
Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland
Jacques van der Krogt, voorzitter commissie Innovatie Techniek Nederland
Paul de Ruijter, directeur De Ruijter Strategie
Marjet Rutten, trendwatcher Techniek en Bouwbranche

Panelleden:
Michon van der Salm, CEO Whitewood
Erik Feleus, Smart Building Developer Schiphol Real Estate
Claudia van Haeften-Coert, CEO Sociëteit Vastgoed

Aanmelden:
Het is belangrijk om je vooraf te registreren voor het online event, ook als je je in een eerder stadium al had aangemeld. Klik hier om je aan te melden. Na registratie ontvang je een bevestiging met daarin de link om het event bij te wonen.

Om 16.30 uur sluit het online event af en ben je als deelnemer veel relevante informatie, beelden en inspiratie rijker. 

Terug