Spring naar hoofd-inhoud

Nieuw: Praktijkboek Bouwfysica en Bouwtechniek

Bouwfysica is continu in beweging. Voortgestuwd door veranderende wetgeving, slimme bouwinnovaties en de wens om bewust beter te bouwen. Hierdoor worden de vereiste prestaties van gebouwen steeds hoger. Zorgvuldiger detailleren en een goede en deugdelijke uitvoering worden daarom steeds belangrijker. De nieuwe publicatie Praktijkboek Bouwfysica en Bouwtechniek biedt inzichten in een geïntegreerde aanpak om deze veranderingen op een praktische manier samen te brengen.

Praktijkboek Bouwfysica en Bouwtechniek
De publicatie biedt u een volledig overzicht van alle relevante gebouw- en installatieonderdelen waarin bouwfysische eisen ten aanzien van brandveiligheid, thermische isolatie, luchtdichtheid, vochtwering en geluidwering een rol spelen. Hierbij worden de wettelijke eisen aangegeven van staal- en houtconstructies, gevel-, dak- en beganegrond vloerconstructies, liftinstallaties, doorvoeringen, warmtepompen en nog veel meer! Tevens wordt ook aangegeven hoe aan deze eisen kan worden voldaan.
» Incl. 700+ tips voor kwaliteitsborging!
Bestel nu en krijg gratis het cadeautje 'SBR-Referentiedetails voor op de bouwplaats'*
t.w.v. € 59,- (zie onder).
» Lees meer bouwfysica en bouwtechniek...

Bestellen

Cadeautje: SBR-Referentiedetails voor op de bouwplaats
Wanneer u nu een exemplaar van Praktijkboek Bouwfysica en bouwtechniek bestelt, krijgt u gratis het zakboek SBR-Referentiedetails voor op de Bouwplaats*, t.w.v. € 59,- cadeau
!

*De actie loopt tot 1 augustus 2018 en zolang de voorraad strekt, op is op.
ISBN 978 90 5367 583 0  /  352 pagina's  /  € 59,-  / softcov

Terug