Spring naar hoofd-inhoud

Gratis webinar door NEN over energieprestatie 2.0

Op 1 januari 2021 gaat de bepalingsmethode NTA 8800 van kracht. Vanaf dat moment moeten vergunningsaanvragen voor alle nieuw te bouwen gebouwen voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). Daarnaast wordt vanaf 1 januari 2021 het energielabel vastgesteld op basis van NTA 8800. 

Wat betekenen deze veranderingen in de praktijk voor de kwaliteitsborging, opnameprotocollen en het energielabel? Op 13 oktober organiseert NEN van 10.00 tot 11.45 uur een gratis webinar over de nieuwe energieprestatie van gebouwen.

Tijdens dit webinar geven sprekers van het Ministerie van BZK, RVO, ISSO, InstallQ en ingenieursbureau Nieman inzicht in de laatste stand van zaken.

Praktisch webinar
Je ontvangt tips waarmee je je kunt voorbereiden op het vernieuwde ‘Stelsel Energieprestatie Gebouwen’. Kortom, dit webinar mag je niet missen. De presentatie van het webinar op 13 oktober is in handen van Erik Peekel.

Interactieve insteek
Ook jouw inbreng is uiteraard welkom. Je kunt je vraag vooraf indienen tijdens het aanmeldproces. De meest gestelde vragen worden behandeld tijdens het webinar.

Bekijk het complete programma van het webinar 'Aan de slag met energieprestatie 2.0' hier

Of meld je hier direct aan voor het gratis webinar. 

Terug