Spring naar hoofd-inhoud

Breng een bezoek aan Building G100 Event

Op donderdag 3 oktober as vindt van 09.30 tot 18.00 uur in de Woonindustrie Nieuwegein de 3e editie plaats van “Building G100 Event”; dé tweejaarlijkse vakbeurs over gebouwautomatisering en -managementsystemen, waarbij de eindgebruiker centraal staat.

ISSO is trotse partner van dit event en zal een aantal lezingen verzorgen . Hierbij nodigen we je uit om aan dit unieke event deel te nemen.

Het thema voor Building G100 Event 2019 is “Smart Buildings | Adaptive Buildings | Duurzaamheid | GBS as a Service”. Wij willen je graag laten zien hoe de toekomst van gebouwautomatisering eruit ziet, welke ontwikkelingen voor jou interessant zijn en hoe we jullie kunnen helpen bij jullie uitdagingen. 

Het programma bevat meer dan 50 verschillende presentaties, waaronder veel interessante praktijkcases. Daarnaast is er een totaalaanbod van ruim 45 partners die hun innovaties tonen op het gebied van gebouwautomatisering en -managementsystemen. Op www.BuildingG100Event.nl staat alle informatie. 

Waarom een bezoek aan Building G100 Event?
-    Stel zelf je programma samen en kies uit meer dan 50 lezingen, waaronder veel praktijkcases.
-    Ontmoet en spar met collega’s (eindgebruikers).
-    Aanschouw de innovaties van ruim 45 partners/exposanten.
-    Hoor van installateurs/system-integrators/fabrikanten/leveranciers hoe ze jouw organisatie kunnen ondersteunen.
-    Kom erachter hoe de toekomst van gebouwautomatisering eruit ziet. 
-    Laat je bijpraten over de onderwerpen Smart Buildings, Adaptive Buildings, Duurzaamheid en GBS as a Service.
-    De locatie van het event is centraal in Nederland (Nieuwegein).
-    Gratis parkeren, eten en drinken. 

Via de unieke promotiecode 19-BGE-ISS kun jij je kosteloos aanmelden op www.BuildingG100Event.nl. Je vult deze code in onder “Promotiecode invoeren”. We hopen je dan ook te mogen ontmoeten op 3 oktober in de Woonindustrie Nieuwegein. 

Terug