Spring naar hoofd-inhoud

Vacature: bouwtechnisch specialist

Vakmensen die zorgen voor duurzame, veilige en gezonde gebouwen.

Dat is wat wij willen!

Wil jij dat ook? Dan ben jij de specialist die we zoeken!

Wij zijn hét kennisinstituut voor bouw- en installatietechniek. ISSO is toonaangevend als het gaat om het ontwikkelen van kennisproducten en tools voor het ontwerpen, realiseren en beheren van duurzame, veilige en gezonde gebouwen. We ondersteunen de vakmensen in de bouw- en installatietechniek met de benodigde actuele kennis zodat ze hun werk goed kunnen uitvoeren. We zoeken bij de kennisontwikkeling steeds naar wat de vakmensen nodig hebben in hun (digitale) werkproces.

Weet jij wat vakmensen nodig hebben en wil jij helpen deze kennis en tools voor hen te ontwikkelen? Dan ben jij degene die de we zoeken! 

Voor ons instituut gevestigd in Rotterdam zoeken wij een 
BOUWTECHNISCH SPECIALIST m/v
(32 – 40 uur)
voor het werkveld Bouwtechniek & Bouwfysica

Door overname van de SBR-kennisportefeuille (B&U) is ISSO dringend op zoek naar een bouwtechnisch specialist op het gebied van bouwfysica om het Team Kennisontwikkeling te versterken. Het zwaartepunt binnen de kennisportfolio’s ligt op brandveiligheid van gebouwen, SBR-referentiedetails, houtskeletbouw en luchtdicht en energiezuinig bouwen. 

Tot de belangrijkste taken behoren:
-
Het actueel houden en uitbouwen van de bouwtechnische kennisportfolio’s; 
Je weet wat er speelt in de markt. Je bent in staat om met externe partijen de kennisbehoefte te identificeren en op basis daarvan projecten te initiëren die kunnen rekenen op draagvlak in de markt en passen binnen de omzetlijnen van ISSO;
- De ontwikkelingen op het gebied van BIM, digitaal bouwen en IoT volg je op de voet zodat je mee kan ontwikkelen aan het Internet of Knowledge.
- Coördineren en inhoudelijk begeleiden van projecten;
- Kwaliteit en een objectieve beoordeling van kennisproducten zijn voor ISSO belangrijke waarden. Je bewaakt deze waarden tijdens het totstandkomingsproces; 
- Beheren van uitdagende projecten op basis van contract, budget en tijdschema;
- Redactioneel begeleiden van te realiseren publicaties;
- Kennisoverdracht naar de doelgroep via ontwikkeling van leerlijnen en samenwerking met opleiders.

Wat verwachten we van jou? 
Van een kandidaat voor deze veelzijdige en afwisselende functie verwachten wij een bouwtechnische opleiding op tenminste HBO niveau, minimaal 5 jaar relevante werkervaring en een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. U bent in staat om na een inwerkperiode zelfstandig te opereren en bij te dragen aan de doelstellingen van ISSO.
Een dienstverlenende instelling en het vermogen om zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen functioneren zijn belangrijke persoonskenmerken. Goede communicatieve eigenschappen om op alle niveaus met mensen om te gaan maken u een goede kandidaat voor deze fulltime functie.

Waarom werken bij ISSO?
Werken aan vakmanschap geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden je een goede werksfeer waarin gewerkt wordt en een marktconform salaris. Er is volop ruimte om te ontwikkelen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Je komt terecht in een prachtig kantoor met een geweldig uitzicht over de stad Rotterdam en in een enthousiast en gedreven team. De werktijden zijn flexibel in te delen (thuis /op kantoor).

Herken jij je in de functie? Dan maken we graag kennis! Stuur je motivatie en CV voor 9 juli naar sollicatie@isso.nl 

Terug