Spring naar hoofd-inhoud

Zonne-energie webinar (opfrisser)

Bent u gediplomeerd, erkend of gecertificeerd in zonne-energie, volg dan beslist dit gratis webinar van KvINL en ISSO. Het levert u kennis op én 2 studiepunten.

Hoe behoudt u de benodigde kennis en kwaliteit op uw vakgebied? Om die reden is de COEC-Richtlijn ingevoerd. Die richtlijn betekent onder meer dat alle vakgebieden in de installatiesector jaarlijks geaccrediteerde opfrissers (bijscholing) dienen te volgen. Dit gratis webinar is de eerste opfrisser met als insteek: nut en noodzaak van opfrissers in zonne-energie.

Wat leert u? In dit webinar krijgt u informatie over de COEC-Richtlijn en de daarop gebaseerde regeling voor zonne-energie. Waarom zijn opfrissers in zonne-energie nuttig en noodzakelijk? Vanwege bijvoorbeeld de nieuwe producten op dit gebied, nieuwe wet- en regelgeving en een steeds veranderende markt. U krijgt aansprekende voorbeelden uit de praktijk. Daar gaat nog veel mis, waaronder bij:
• werken op hoogte
• elektrische aansluitingen 
• waterdicht maken van het dak.

Voor wie?
Dit webinar is van belang voor alle partijen die werken met zonne-energie, waaronder installateurs en dakdekkers. En natuurlijk als u erkend of gecertifieerd bent door KvINL of Zonnekeur. 

Door wie?
Uw presentatoren zijn Wil van Ophem , directeur technische zaken KvINL, en André Derksen,  projectcoördinator bij ISSO en voorzitter van de examencommissie Zonne-energie.

Wanneer?
Op donderdag 26 april van 12.00 tot 13.00 uur. Tijdens het webinar kunt u direct reageren met vragen.

Meer informatie en aanmelden vindt u hier.

Terug